Hemstäd i Skövde Städ hemma - Dunly
Menu

Hemstädning för 1020 kr / månad

Prisexemplet avser 2 timmar vid 2 tillfällen per månad. (totalt 4 timmar)

Företagsstäd

Hemstäd

Flyttstäd
Butik

Unna dig lite kvalitetstid och lyx

Låt oss komma hem och städa så du får tid över till annat. Det är en oslagbar känsla att komma hem till ett rent hem!

Är du intresserad av löpande städning, kommer vi ut första gången och gör en grundstädning till specialpris. Priset första gången är endast 220 kr/h efter RUT.

Personlig städning

När vi kommer till dig första gången, kommer 2 anställda ut och genomför arbetet. De kommer vara ansvariga för städningen hos dig och vår målsättning är att städningen i fortsättningen kommer att utföras av minst 1 av de ansvariga närvarande.

Rutavdrag

För närvarande kan du få 50% (från 2018) i bidrag från RUT. Maximalt bidrag per år är 25.000 kronor. Du betalar endast halva kostnaden för städning, dvs. endast 255 kr per timma! Vi fakturerar det du ska betala efter RUT och sköter allt pappersarbete med skatteverket. Kunden ansvarar för att RUT kan användas.

Vad kommer det att kosta?

Exempel:
Många önskar att vi kommer en gång per månad och städar lite grundligare (4 timmar), och däremellan en enklare städning (2 timmar). Det innebär en kostnad efter RUT på endast 1530 kr per månad! Detta är bara ett exempel. Du kanske behöver mindre eller mer tid beroende på ytan som ska städas.

Inga dola avgifter tillkommer. Fri framkörning inom Skövde kommun och Tibro tätort.

Vad behöver jag förbereda?

Ingenting!
Vi har med oss dammsugare, moppar, hinkar och alla rengöringsprodukter som krävs för arbetet.

Nycklar?

Det är enklast om vi kvitterar ut nycklar så du inte behöver passa tider när vi kommer. Nycklar förvarar vi i ett kassaskåp i en larmad lokal. Vi skriver inga namn på nycklar och använder oss av Dunly KeyTrack nyckelbricka som extra skydd.

(Som kund hos Dunlystäd får du 25% rabatt på Dunly Keytrack nyckelbricka)

Läs mer om vad vi gör hos dig!

Våra villkor.

Kommentarer från våra kunder “Jag har helt släppt detta med städning, tänk efter så många år. En ökad livskvalitet har jag fått och tid över! ”“Alltid lika skönt att komma hem efter ni har varit och städat”“Mycket bra och prisvärd städning. Rekommenderas varmt. ”“Så himla nöjd varje gång .”“ Tack Dunly städ för en skinande ren o väldoftande lägenhet idag ”“Tack för en väl utförd städning. Det hanns med mer än jag förväntade mig ”