Flyttstädning i Skövde. Dunly flyttstäd
Menu

Flyttstädning i Skövde

Flyttstäd med garanti!

Företag städ
Hemstäd

Flyttstäd

Butik

Använd vår kalkylator för att se vad din flyttstädning kostar

Total yta
Antal våningar
Badrum/WC
Fönsterputs
Balkong/Uterum
Ungsplåtar
Nyckelservice
(Inom skövde tätort)
När
Pris efter RUT

Kalkylatorn ger dig ett fast pris baserat på normalt städ skett löpande innan vi kommer. Är det kraftigt nedsmutsat eller behov av nikotinsanering etc. så tillkommer kostnad för det.
Vi gör ingen förbesiktning. Är det inte anmält i förväg att ev. extra åtgärder krävs, kommer vi kontakta er på plats innan arbetet påbörjas.


Skicka en förfrågan om flyttstäd till oss

Förfrågan är inget bindande, utan endast en förfrågan om vi har möljlighet att utföra flyttstädet.
När flyttar du ut?
När måste flyttstädet vara klart?
Adress vi ska städa?
Ditt namn?
Telefonnummer?
Epost?

Grattis till din nya bostad!

Låt oss ta hand om din flyttstädning, så du kan fokusera på ditt nya hem! Använd kalkylatorn för att se vad priset blir efter RUT.

Att tänka på innan vi kommer (PDF)
Arbetsprotokoll vid flyttstäd (PDF)

Vår garanti

Vår kvalitetsgaranti innebär att vi utan dröjsmål rättar till det du inte är nöjd med. Reklamation ska se inom 5 arbetsdagar efter att vi utfört uppdraget. Dunly Städ AB ska i första hand få chansen att åtgärda eventuella brister. Väljer kunden att åtgärda brister på annat sätt, utgår ingen ekonomisk ersättning från Dunly Städ AB.


Kommentarer från våra kunder “Jag har helt släppt detta med städning, tänk efter så många år. En ökad livskvalitet har jag fått och tid över! ”“Alltid lika skönt att komma hem efter ni har varit och städat”“Mycket bra och prisvärd städning. Rekommenderas varmt. ”“Så himla nöjd varje gång .”“ Tack Dunly städ för en skinande ren o väldoftande lägenhet idag ”“Tack för en väl utförd städning. Det hanns med mer än jag förväntade mig ”